Samen werken aan Samen leven

Warme kamer

De wijkgroep wil mensen helpen aan een warme kamer.

Dit als u de kachel niet aan durft te zetten, omdat u bang bent dat de rekening te hoog wordt en u deze niet kan betalen. Vanaf maandag 9 januari bent u altijd welkom in het wijkgebouw om zich op te warmen door in een warme kamer met koffie of thee nuttigen. Dit voor een lage prijs van €0,85 cent voor een bakje koffie of thee.

Op vrijdag kunt u van 10:00 to 17:00 in het gebouw de Sleutel aanwezig zijn. Deze dag kunt u van alles doen spelletjes zoals jokeren, sjoelen, dammen, yahtzee, Rummikub, biljarten of darten.. of gewoon gezellig zitten en een film bekijken. Deze dag krijgt u voor €2 een lunch bestaande uit belegde broodjes melk karnemelk. Voor een bakje koffie of thee betaalt u €0,50 en voor ieder tweede bakje betaalt u gewoon €0,50

Let op de warme huiskamer is er voor u. Maak hier ook gebruik van. Gaat niet thuis in de kou zitten. Maar kom gewoon binnen wandelen, vergeet natuurlijk niet dat als u komt u niet thuis de verwarming lager te zetten.

Ook met een energie toeslag aanvraag kunnen wij u helpen. En als uw energietoeslag afgewezen omdat u boven de grens zit dan is de warme huiskamer een mooie oplossing.

We zien u graag vanaf maandag 9 januari. Laat u zelf niet kennen en gaat niet in de kou zitten maar maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn.

De warme kamer is bij ons mede mogelijk gemaakt door LSA (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners) voor meer informatie hierover klik hier